Квазілінійна крайова періодична задача - Ботюк, А.О. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчається крайова періодична задача для квазіліпійного рівняння utt − uxx = F[u, ut ux ]. Знаходяться умови, за яких справедлива теорема єдипості розв'язку. We study a periodie boundary-value problem for the quasilinear equation utt − uxx = F[u, ut, ux ]. We find conditions under which a theorem on the uniqueness of a solution is true.