Теорема о структуре полного набора конформноподобиых серий сохраняющихся величии для безмассовых полей - Симулик, В.М. (Український математичний журнал, 1997)
Сформульовано зручну загальну методику побудови повного набору конформноподібних серій законів збереження л-го порядку. Як приклади наведено всі конформноподібні серії, які породжуються симетричними тензорами третього і четвертого рангів. We formulate a convenient general method for construating a complets set of comformal-like series of conservation laws of the n th order. As examples, we give all conformal-like series which are generated by symmetric tensors of the third and fourth ranks.