Функція Гріна параболічної крайової задачі і задача оптимізації - Пукальський, І.Д. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено необхідні і достатні умови вибору оптимального керування системами, що описуються загальною параболічною задачею з обмеженим внутрішнім керуванням. We establish necessary and sufficient conditions for the choice of optimal control over systems de-scribed by a general parabolic problem with restricted internal control.