Об асимптотически оптимальных весовых квадратурных формулах па классах дифференцируемых функций - Лигун, А.А.; Шумейко, А.А. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджується задача про асимптотично оптимальні квадратурні формули з неперервною ваговою функцією на класах диференційовиих функцій. We investigate the problem of asymptotically optimal quadrature formulas with continuous weight function on classes of differentiable functions.