Специфіка договору страхування у сільському господарстві - Горіславська, І. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є визначення та дослідження особливостей договору страхування у сільському господарстві, а також їх правова оцінка і характеристика.