Про єдиність розв'язку задачі Фур'є для однієї системи типу Соболева-Гальперна - Бас, М.О.; Лавренюк, С.П. (Український математичний журнал, 1996)
We establish conditions for the uniqueness of a solution of the problem for a system of equations unresolved with respect to the time derivative without initial conditions in a noncylindrical domain. The system considered, in particular, contains pseudoparabolic equations. Одержано умови єдиності розв'язку задачі без початкової умови в нециліндричній області для системи рівнянь, не розв'язаної відносно похідної за часом. Ця система містить, зокрема,-псев-допараболічні рівняння.