Про ендоморфізми трансляційних модулів поліномів - Боднарчук, Ю.В. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено будову кільця ендоморфізмів трансляційного модуля, структуру якого визначає група трансляцій афінного простору, що діє зсувом на алгебрі многочленів. We determine the structure of a ring of endomorphisms of a translation module whose structure is determined by a group of translations of an affine space that acts by means of displacement on a polynomial algebra.