Правове забезпечення державної підтримки господарської діяльності кооперативів в Україні - Зубатенко, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є визначення напрямів державної підтримки розвитку кооперативів в Україні.