Шлях до таємниць сотворіння світу починався в Одесі... (До 100-ліття від дня народження Г. А. Гамова) - Михайлов, А.І.; Оболенська, М.Ю. (Біополімери і клітина, 2004)
4 березня виповнилося 100 років від дня народження всесвітньо відомого вченого, вихідця з України
Г. А. Гамова (1904—1968).