Способи поглинання акціонерних товариств - Бочарова, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є уточнення поняття «спосіб поглинання акціонерних товариств», а також систематизація зазначених способів та їх класифікація.