Оптимальная скорость сходимости некоторых аппроксимационно-итеративных методов для уравнений Фредгольма в пространствах периодических аналитических функций - Переверзев, С.В.; Аскаров, М. (Український математичний журнал, 1994)
Розглядаються класи рівнянь Фредгольма з ітеративними операторами, що діють у простори періодичних аналітичних функцій. Для вказаних класів знайдено точковий порядок оптимальної швидкості збіжності деяких варіантів проекційно-ітеративного та КР-методів. Classes of Fredholm equations with integral operators acting into spaces of periodic analytic functions are considered. For these classes, we find the exact order of optimal convergence rates for some versions of the projective-iteration method and the KR - method.