О скорости сходимости двойных рядов экспонент, представляющих регулярные функции в произведениях выпуклых многоугольников - Мельник, Ю.И. (Український математичний журнал, 1994)
У рівномірній та інтегральній метриках одержані точні за порядком оцінки відхилення часткових сум подвійного ряду експонент, що зображають регулярну в добутку опуклих многокутників функцію, яка або неперервна на добутку замкнених многокутників, або належить класу Смирнова. Exact in order estimates are obtained in the uniform and integral metrics for the deviation of partial sums of a double series of exponents that represents a function regular in the product of convex polygons; this function is either continuous on the product of closed polygons or belongs to the Smirnov class.