Формула В.К. Дзядыка суммирования двойных рядов Фабера - Цвиль, М.М. (Український математичний журнал, 1994)
Побудовано аналог формули В.К. Дзядика для подвійних рядів за многочленами Фабера двох змінних. За допомогою цієї формули одержано оцінки швидкості збіжності підсумованих по прямокутниках та кругах подвійних рядів Фабера всередині біцинтричної області. An analog of Dzyadyk's formula is constructed for double series in Faber polynomials of two variables. By using this formula, we obtain the estimates of the convergence rate of the double Faber series, summed over rectangles and circles, in a bicylindric domain.