Нормальність в істотному деяких класів операторів у нескінченному тензорному добутку гільбертових просторів - Лівінський, В.О. (Український математичний журнал, 1994)
За допомогою загальних ознак істотності областей визначення спектральних інтегралів встановлюється нормальність в істотному деяких класів операторів в стабілізованих нескінченних тензорних добутках гільбертових просторів. The essential normality of certain classes of operators in stabilized infinite tensor products of Hilbert spaces is established by using general criteria of essentiality of domains of definition of spectral integrals.