О коприближении выпуклых на круге функции алгебраическими многочленами - Будник, В.Г. (Український математичний журнал, 1994)
Одержана оцінка наближення випуклими алгебраїчними многочленами випуклих функцій двох змінних, які мають на крузі обмежені другі похідні. An estimate is obtained for the approximation by algebraic polynomials of convex functions of two variables with second derivatives bounded on a circle.