Проблеми захисту прав суб’єктів підприємницької діяльності - Мізіна, Т. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Мета цієї статті – проаналізувати законодавство у сфері підприємницької діяльності щодо захисту прав суб’єктів господарювання, акцентувати увагу на проблемних питаннях, що виникають у контексті вдосконалення законодавчої бази та примусового виконання рішень суду.