Участь юридичної служби суб’єктів господарювання в організації та веденні договірної роботи (практичний аспект) - Горевий, В.; Кононенко, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є спрямування зусиль юридичних служб на правильну організацію та ведення договірної роботи відповідно до чинного законодавства України, практичного досвіду авторів статті та праць учених-юристів.