Юридичні гарантії права на полювання - Черкащина, М. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є розгляд суб’єктивного права на полювання, аналіз законодавства України у галузі використання й охорони тваринного світу, а також визначення та дослідження гарантій здійснення і захисту вказаного права та формулювання відповідних пропозицій щодо їх удосконалення.