Усреднение интегральных функционалов, связанных с областями периодической структуры каркасного типа с тонкими каналами - Ковалевський, А.А. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено Γ-збіжність послідовності інтегральних функціоналів, пов'язаних з областями періодичної структури каркасного типу з тонкими каналами. Одержано зображення для інтегранта Γ-граничиого функціонала. We establish the Γ-convergence of a sequence of integral functionals related to domains of frame-type periodic structure with thin channels. We obtain a representation for the integrand of a Γ-limit functional.