Юрій Макарович Березанський (до 75-річчя від дня народження) - Митропольський, Ю.О.; Самойленко, А.М.; Скрипник, І.В.; Горбачук, М.Л. (Український математичний журнал, 2000)
8 травня 2000 року виповнилось 75 років від дня народження видатного укра-
їнського математика із світовим ім'ям академіка НАН України Юрія Макарови-
ча Березанського.