Бигруппы Ли - Каца - Палюткин, В.Г. (Український математичний журнал, 2000)
Визначено бігрупи Лi - Каца як спеціальні подвійні гільбертові алгебри, що канонічно відповідають кільцевим групам (алгебрам Каца), і зв'язані з біалгебрами Лі. We define the Lie-Kac bigroups as special double Hilbert algebras canonically associated with ring groups (the Kac algebras) and related to the Lie bialgebras.