Сучасний стан і правове регулювання участі громадських організацій у протидії корупції: досвід Російської Федерації - Завгородній, В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Мета цієї статті полягає в дослідженні досвіду участі громадських організацій у заходах щодо протидії корупції, які діють на теренах Російської Федерації, а також нормативного забезпечення такої діяльності.