Информационная сложность многомерных интегральных уравнений Фредгольма с гармоническими коэффициентами - Азизов, М. (Український математичний журнал, 2000)
Знайдено точний у логарифмічній шкалі порядок мінімального радіуса інформації для класу багатовимірних інтегральних рівнянь Фредгольма з періодичними гармонічними за кожною змінною ядрами та вільними членами. For the class of multidimensional Fredholm integral equations with free terms and kernels periodic and harmonic in each variable, we determine the exact order of the minimum radius of information in the logarithmic scale.