Адміністративно-правові аспекти регулювання науково-дослідних робіт в аграрному секторі США - Сільнова, А. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є аналіз державного впливу у сфері аграрної науково-дослідної діяльності США для подальшого використанням іноземного досвіду у формуванні та впровадженні стратегії розвитку дослідної роботи нашої держави.