Правове регулювання бюджетних повноважень як категорії фінансової діяльності органів місцевого самоврядування України - Дем’яненко, Т. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Мета цієї статті – дослідити інститут бюджетних повноважень як категорію фінансової діяльності органів місцевого самоврядування України.