Щодо питання основних засад державної інформаційної політики України - Мосенко, Ю. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є створення для використання у науковій і практичній діяльності системи принципів державної інформаційної політики України, її подальше нормативне закріплення.