Взаємовідносини профспілкових організацій з державою в умовах розвитку громадянського суспільства в Україні - Кравчук, В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті розглядається питання щодо ролі і значення профспілкових організацій у розвитку громадянського суспільства, аналізується правова база їх функціонування, визначається правовий зміст їх відносин з державою і владними структурами. It is shown the question of role and meaning of labour union organizations in society developing and the legal base of its functioning is analysed, also the legal content of its relations between state and powerful structions is established in this article. В статье рассматривается вопрос о роли и значении профсоюзных организаций в развитии гражданского общества, анализируется правовая база их функционирования, определяется правовое содержание их взаимоотношений с государством и властными структурами.