Характеризація множин точок розриву нарізно неперервних функцій багатьох змінних на добутках метризовних просторів - Маслюченко, В.К.; Михайлюк, В.В. (Український математичний журнал, 2000)
Показано, що підмножина добутку n метризовних просторів є множиною точок розриву деякої нарізно неперервної функції тоді і тільки тоді, коли її можна подати у вигляді об'єднання послідовності Fσ-множин, які є локально проективно першої категорії. We show that a subset of the product ofn metrizable spaces is the set of discontinuity points of some separately continuous function if and only if this subset can be represented in the form of the union of a sequence of Fσ-sets each, of which is locally projectively a set of the first category.