Тригонометричні ряди з рівномірно розподіленими коефіцієнтами - Самойленко, М.О. (Український математичний журнал, 2000)
Доведено умову Гельдера для сум рядів, утворених заміною випадкових величин у розкладі Фур'є вінерового процесу рівномірно розподіленими послідовностями. We prove the Hölder condition for the sums of series obtained by the substitution of uniformly distributed sequences for random variables in the Fourier expansion of a wiener process.