О конечных разрешимых группах, разложимых в произведение двух нильпотептных подгрупп - Черников, Н.С. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено ряд результатів щодо різних властивостей скінченної розв'язної групи G−AB із нільпотентними підгрупами - множниками А і В. We establish a series of results concerning various properties of a finite solvable groupG=AB with nilpotent subgroupsA and B.