Нелінійне рівняння Даламбера у псевдоевклідовому просторі R₂,n і його розв'язки - Юрик, І.І. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджено нелінійне рівняння Даламбера у псевдоевклідовому просторі R₂,n. Побудовано нові точні розв'язки, що містять довільні функції. We investigate the nonlinear D'Alembert equation in the pseudo-Euclidean space R₂,n and construct new exact solutions containing arbitrary functions.