Об интегрировании одного класса N-мерных тригонометрических рядов - Кузнецова, О.И. (Український математичний журнал, 2000)
Доведено нові достатні умови интегровності N-вимірних тригонометричних рядів, що випливають з неполіпшуваних нерівностей типу нерівності Сидона. We prove new sufficient conditions for the integrability of N-dimensional trigonometric series, which follow from unimprovable Sidon-type inequalities.