Q-умовна симетрія нелінійного двовимірного рівняння теплопровідності - Сєров, М.І.; Тулупова, Л.О.; Андреєва, Н.В. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджено Q -умовну симетрію нелінійного двовимірного рівняння теплопровідності. За допомогою анзаців одержано редуковані рівняння. We investigate the Q-conditional symmetry of a nonlinear two-dimensional heat-conduction equation. By using ansatzes, we obtain reduced equations.