Наилучшие m-членные тригонометрические приближения классов (Ψ, β)-диффереицируемых функций одной переменной - Федоренко, А.С. (Український математичний журнал, 2000)
Одержано точну за порядком оцінку найкращого тригонометричного наближення классів Lψβ,p функцій однієї змінної в просторі Lq у випадку 1<p≤2≤q<∞. We obtain an estimate exact in order for the best trigonometric approximation of classes Lψβ,p of functions of one variable in the space Lq in the case where 1<p≤2≤q<∞.