Оцінки найкращих M-членних тригонометричних наближень класів Lψβ,p періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq - Консевич, Н.М. (Український математичний журнал, 2000)
Одержано порядкові оцінки найкращих тригонометричних наближень класів Lψβ,p періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq при 1<p<q≤2 і 1<q≤p<∞. We obtain order estimates for the best trigonometric approximations of the classes Lψβ,p of periodic functions of many variables in the spaceLq for 1<p<q≤2 and 1<q≤p<∞.