Возмущение двухточечной задачи - Кенне, Э. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджується питання про вплив інтегрального члена в крайовій умові на коректність нелокально! крайової задачі для диференціальних рівнянь з частинними похідними. We investigate the problem of the effect of integral terms in boundary conditions on the well-posedness of nonlocal boundary-value problems for partial differential equations.