Про щільність підпросторів аналітичних векторів замкненого лінійного оператора в банаховому просторі - Мокроусов, Ю.Г. (Український математичний журнал, 2000)
Отримано умови на поведінку резольвенти та розташування спектра лінійного замкненого щільно визначеного оператора A у баиаховому просторі Е, за яких його простори Жевре G(β)(A),β<1, щільні в Е. We establish conditions for the behavior of the resolvent and the location of the spectrum of a linear closed operator A densely defined in a Banach space E under which its Gevrey spaces G (β)(A), β < 1, are dense in E.