О периодических локально разрешимых группах, разложимых в произведение двух локально нильпотентных подгрупп - Черников, Н.С. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено ряд нових результатів щодо різних властивостей періодичної локально розв'язної групи G−АВ із локально нільпотентними підгрупами А і В, одна з яких є гіперабелевою. We establish new results concerning various properties of a periodic locally solvable group G = A B with locally nilpotent subgroups A and B one of which is hyper-Abelian.