Атрактори диференціальних включень та їх апроксимація - Капустян, О.В.; Валеро, Х. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджуються властивості розв'язків диференціальних включень в банаховому просторі. Доведено теорему існування глобального атрактора багатозначної напівдинамічної системи, що породжується цими розв'язками, і теорему про апроксимацію атрактора в метриці Хаусдорфа. We investigate the properties of solutions of differential inclusions in a Banach space. We prove a theorem on the existence of a global attractor for a multivalued semidynamical system generated by these solutions and a theorem on the approximation of an attractor in the Hausdorff metric.