Творчий внесок В.С. Королюка в розвиток теорії ймовірностей - Гусак, Д.В.; Братійчук, М.С.; Свіщук, А.В. (Український математичний журнал, 2000)
Стисло викладено основні результати наукової діяльності В.С. Королюка в області теорії ймовірностей та математичної статистики We present a brief survey of the main results obtained by V.S. Korolyuk in probability theory and mathematical statistics.