Точні формули для системи обслуговування типу Eθ/G/1/N - Братійчук, М.С. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджуються системи обслуговування типу Eθ/G/1/N з обмеженою чергою. Дослідження базується на методі потенціалу, запропонованому B.C. Королюком. We investigate E θ/G/1/N-type queuing systems with limited queue. The investigation is based on the potential method proposed by Korolyuk