Стохастические интегралы по согласованным случайным мерам - Дороговцев, А.А. (Український математичний журнал, 2000)
Розглядаються інтеграли від випадкових відображень відносно узгоджених випадкових мір у C([0; 1]). We consider integrals of random mappings with respect to consistent random measures in C([0; 1]).