О распределении числа требований в системе обслуживания Dη|Dξκ|1 - Ежов, И.И.; Каданков, В.Ф. (Український математичний журнал, 2000)
Для системи обслуговування Dη|Dξk|1 знайдено розподіл числа вимог в перехідному та стаціонарному режимах функціонування системи обслуговування. For the queuing system Dη|Dξk|1, we determine the distribution of the number of calls in transient and stationary modes