Щодо питання про правове оформлення обороту ноу-хау - Бєгова, Т. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У цій статті автором проаналізовано поняття й ознаки ноу-хау. Особливу увагу приділено проблемі визначення договору про передачу ноу-хау як самостійного виду договірних відносин і відмежування його від інших договірних інститутів, що мають зовнішню подібність з указаним договором, насамперед з ліцензійними угодами. In this article the author analyzes concept and features of know-how. Main attention is paid to the problem of definition of know-how assignation agreement as an individual type of contract relations and separation it from other contract institutions, which look similar to this agreement, first of all, licensing agreements. В этой статье автором проанализировано понятие и признаки ноу-хау. Особое внимание уделено проблеме определения договора о передаче ноу-хау как самостоятельного вида договорных отношений и отмежеванию его от других договорных институтов, которые имеют внешнее сходство с указанным договором, и прежде всего, с лицензионными соглашениями.