Квазиконформные отображения и радиусы нормальных систем окрестностей - Гольберг, А.Л. (Український математичний журнал, 1999)
Встановлено новий геометричний критерій належності плоских гомеоморфізмів до класу q-квазіконформних відображень. We establish a new geometric criterion for plane homeomorphisms to belong to the class of q-quasiconforrnal mappings.