О синхронизации симметрично возмущенных систем с квадратичной нелинейностью - Добрынский, В.А. (Український математичний журнал, 1999)
Знайдені деякі умови синхронізації динаміки симетрично збурених систем з квадратичною нелінійністю. We establish several synchronization conditions for the dynamics of symmetrically perturbed systems with quadratic nonlinearity.