К вопросу о наилучшем приближении классов WrHω алгебраическими полиномами в пространстве L₁ - Коган, А.М. (Український математичний журнал, 1999)
Отримано асимптотичну рівність для найкращого наближення класів WrHω алгебраїчними поліномами у просторі L₁ для опуклих вгору модулів неперервності, що правильно змінюються. We obtain an asymptotic equality for the best approximation of the classes WrHω by algebraic polynomials in the space L₁ for convex upwards, regularly varying moduli of continuity.