Межі здійснення повноважень виконавцем заповіту - Кухарєв, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті розглянуто проблеми здійснення виконавцем заповіту своїх повноважень та встановлюються межі їх здійснення. Обґрунтовано висновок про те, що межі повноважень виконавця заповіту залежать від способу призначення останнього. The problems of realizing his authorities and their limits by the executor of the will are researched in this article. It is grounded that the limits of such authorities depend on the way of executor’s appointment. В статье рассмотрены проблемы осуществления исполнителем завещания своих полномочий и устанавливаются пределы их осуществления. Обоснован вывод о том, что пределы полномочий исполнителя завещания зависят от способа назначения последнего.