Будова деяких класів груп з локально циклічними абелевими підгрупами - Кузенний, М.Ф.; Мазніченко, С.В. (Український математичний журнал, 1999)
Досліджуються групи з локально циклічними абелевими підгрупами. Конструктивно описано локально розв'язні групи такого роду, що мають неодиничну періодичну частину, а також локально розв'язні групи, у яких всі абелеві підгрупи циклічні. We investigate groups with locally cyclic Abelian subgroups. We give a constructive description of locally solvable groups of this type that contain a nonidentity periodic part; we also describe locally solvable groups all Abelian subgroups of which are cyclic.