Прямые методы приближенного решения систем сингулярных интегральных уравнений в случае неотрицательных частных индексов - Малышев, К.И. (Український математичний журнал, 1999)
Наведено обгрунтування прямих методів наближеного розв'язання систем сингулярних інтегральних рівнянь з ядром Коші на одиничному колі при невід'ємних часткових індексах. We justify direct methods for the approximate solution of systems of singular integral equations with Cauchy kernel on a unit circle in the case of nonnegative partial indices.